O nama

O nama


Porta Immobilie j.d.o.o.

OIB: 93929278092

Anticova 9

52100 P U L A

Tel/Fax: 052/222-948

GSM: 092/304-1824

Kontakt osoba: Tomislav Petrlić

 

 

Porta Immobilie je specijalizirana agencija za promet nekretninama na području Istarske županije sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju kod prodaje i kupnje nekretnina.

U skladu sa željama naših klijenata surađujemo i sa partnerskim agencijama na području cijele lijepe naše Hrvatske kako bismo vam omogućili da realizirate kupnju ili prodaju vaše nekretnine gdje god je to vaša želja ili potreba.

Naš tim ide i korak dalje. Porta Immobilie pruža vam podršku na svakom vašem koraku prilikom kupoprodaje nekretnine. Od pronalaženja vaše željene lokacije, do kvalitetne prezentacije nekretnine, savjetodavne i pravne podrške, te pomoći kod svih transakcija oko željene nekretnine.

Za naše kupce iz inozemstva surađujemo s ovlaštenim sudskim tumačima za određene strane jezike i jednako tako po potrebi surađujemo i s partnerskim agencijama iz inozemstva ukoliko želite kupiti ili prodati određenu nekretninu bilo gdje u svijetu.

Na vaš zahtjev možemo vam pomoći u pronalaženju kvalitetnog tima stručnjaka za adaptaciju vaše kupljene nekretnine koji će osigurati da se vaša vizija kupljene nekretnine pretvori u kvalitetan i ugodan ambijent u kojem ćete uživati.

Naša želja je da naši klijenti ostvare svoj san – svoj željeni dom, za to je naš moto: “Osa agire!” – Usudi se djelovati!